OperatörMattillverkareKonsumentblankCorner

 

decoration

Äntligen - en automat anpassad för den skandinaviska marknaden

Vi tror fortfarande på vår idé att kunna erbjuda bra, varm mat på platser där det inte är tillräckligt underlag för att kunna etablera en bemannad servering.

Tio års erfarenhet ger oss en bra grund att stå på. Just därför valde vi att starta om med att förvärva konkursboet efter Corner Vending 2009 inklusive alla automater, patent, rättigheter med mera och bilda Corner Vending & Partners.

Vi kommer under inledningen av 2016 att presentera en automat anpassad för den Skandinaviska marknaden. Vi har genom ett partnerskap lyckats ta fram en automat som nära nog uppfyller alla de önskemål och krav vi skissade på när vi arbetade som hårdast med att utveckla en matautomat.

Varm, bra mat. Var som helst, när som helst. Nu kan vi uppfylla vår slogan som utformades i mitten av 2000-talet.Nyheter

Kom och se vår nya demomaskin

2015-12-14

I början av januari 2016 anländer vår nya demomaskin till Karlstad. Vi ser med stort nöje fram mot att demonstrera vår nya automat för alla intresserade. Från och med februari 2016 kan du boka tid med någon av våra medarbetare för att få en komplett genomgång av såvläl tekniken i automaten som de ”remote funktioner” vi erbjuderi standardversionen. Skynda dig att boka tid för demonstration du också.

» Läs mer

 

decoration