OperatörMattillverkareKonsumentblankCorner

 

decoration

Corner ombildas. Vill du vara med?

Vi tror fortfarande på vår idé att kunna erbjuda bra, varm mat på platser där det inte är tillräckligt underlag för att kunna etablera en bemannad servering.

Fem års erfarenhet ger oss en bra grund att stå på nu när vi avser att utveckla nästa generations matautomat, Entibi. Just därför valde vi att starta om med att förvärva konkursboet efter Corner Vending inklusive alla automater, patent, rättigheter med mera och bilda Corner Vending & Partners.

Målsättningen är att under inledningen av 2011 kunna presentera en plan för hur vi skall utveckla och lansera nästa generation av Entibi.

Vill du vara med på resan? Det finns en anledning till att vi numera heter Corner Vending & Partners. Vi vill via samarbete med partners göra resan tillsammans med proffs inom olika områden såsom utveckling, produktion och marknad. Kontakta oss om du vill veta mer.


Produktblad

Tekniskt säljblad

Factsheet in English


Nyheter

Corner tillbaka på marknaden

2010-09-21

Corner Vending & Partners AB är bildat och förvärvar konkursboet efter Corner Vending. Bakom företaget står de tidigare delägarna Henrik Andersson, Mikael Hveem, Eilif Nilsson och Hans Jörnestam.

» Läs mer

REstaurang Masten svarar på Transcoms behov av mat

2009-09-15

Tack vare Robert Jägerhed på Restaurang Masten kan Transcom personalen nu stilla sin hunger dygnet runt med hjälp av den värmländska matautomaten Entibi.

» Läs mer

Bota din hunger på akuten

2009-08-20

Entibi finns nu i entrén på akuten i Karlstad för att råda bot på din hunger 24 timmar om dygnet.

» Läs mer

Matautomaten Entibi på TV.

2009-06-08

Igår visade Corner upp matautomaten Entibi på Tv inför drakarna på Draknästet. -Trots att Entibi inte lyckades reta aptiten på drakarna har vi fått väldigt bra respons från många som som såg programmet berättar Eilif Nilsson, marknadschef på Corner Vending.

» Läs mer

Corner flyttar till nya lokaler

2009-03-23

Tordsgen den 26 mars flyttar Corner sitt kontor till Bergerndorffsgatan 5A som ligger vid inre hamnen i Karlstad.

» Läs mer

Söderhamn blir först i Hälsingland med en matautomat

2009-04-01

Teleperformance i Söderhamn är en av de företag som är först ut att använda Corner Vendings unika matautomat Entibi.

» Läs mer

Världspremiär: Corner Vendings första kundeleveranser klara

2009-03-30

Serieproduktionen har startat, de första ordrarna rullar in och den första maskinen har levererats till kund. Efter flera års omfattande utvecklingsarbete har Corner Vending på allvar tagit klivet ut på marknaden.

» Läs mer

”Haffa” lunch i Polishuset – dygnet runt!

2009-03-16

Personalen på polishuset i Karlstad kan nu köpa mat ur automat på jobbet genom ett enkelt knapptryck. Maskinen drivs av Thomas Kindberg som också lagar maten.

» Läs mer

MÖT CORNER & ENTIBI PÅ FASTFOOD & CAFÈ MÄSSAN I KISTA

2009-02-02

Välkommen att ta en närmare titt på vår unika matautomat Entibi som serverar varm färdigmat. Den 4 - 5 februari finns vi på easyFairs FASTFOOD & CAFÉ mässa i Kista.

» Läs mer

TREDJE VERSIONEN AV ENTIBI TESTAD OCH KLAR FÖR SERIEPRODUKTION

2008-12-30

Dagen innan julafton anlände det första exemplaret av version nummer tre av Entibi till kontoret på Park 124 i Karlstad. Den har under helgerna testkörts med mycket stor belåtenhet.

» Läs mer

Corner presenterar vinnare av slogantävling

2008-11-21

I fredags presenterades vinnaren av Corner Vendings slogantävling med en check på 3000 kronor

» Läs mer

Corner i Värmlandsmontern på Elmia Subcontractor

2008-11-07

Elmia Subcontractor mässa i Jönköping är norra Europas ledande underleverantörsmässa. Corner Vending är med och ställer ut matautometen Entibi i Stål & Verkstads samlingsmonter den 11-14 november 2008 .

» Läs mer

Corner Vending välkomnar nytt tillskott inom sälj och marknad

2008-11-04

Corners sälj- och marknadsavdelning har i dagarna fått ett nytt tillskott i form av Bosse Johnsson. Han kommer i första hand att arbeta som säljare runtom i hela Sverige men på sikt även i Skandinavien.

» Läs mer

Träffa Corner Vending på Värmlandsforum

2008-10-02

Kom och träffa oss på Värmlandsforum i Kristinehamn 2-4 oktober 2008. Corner Vending kommer att finnas vid Inovas monter på Environiqarena. Syftet är att göra människor i regionen uppmärksamma på vår unika matautomat och vi ser Värmlandsforum som en bra mötesplats. Så kom och hälsa på oss, och upptäck möjligheterna med matautomaten Entibi du också.

» Läs mer

Corner deltar i stor internetkampanj

2008-11-04

Det finns massor av spännande jobb i Karlstad, inom många olika branscher. Detta vill Karlstads kommun och näringslivet, berätta för övriga landet i kampanjen ”Vem vill du bli jobbarkompis med?”.

» Läs mer

Entibi på Måltidens hus i Grythyttan

2008-10-06

Nu kan du handla mat ur automat på Måltidens hus i Grythyttan. Det var en entusiastisk köksmästare som tog emot Entibin i tisdags.

» Läs mer

Corner Vending AB förstärker med teknisk kompetens

2008-08-18

Hans ”Jörne” Jörnestam har engagerats som teknisk specialist inom automation i företaget. Han börjar sin anställning hos oss i september.

» Läs mer

Världsunik matautomat premiär i Löfbergs Lila Arena

2008-04-28

En helt ny matautomat, som kan servera varm mat snabbt, premiärvisas på Löfbergs Lila Arena ikväll. Samma plats där idén till automaten en gång föddes.

» Läs mer

Corners matautomat i serietillverkning

2008-04-28

En helt ny matautomat, som kan servera varm och bra mat snabbt, premiärvisas under mässdagarna på FastFood & Café i Malmö.

» Läs mer

 

decoration